Društvo

Sastanak Raičevića sa predstavnicima MZ

| 28:08:2018 | 16:38:26

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, razgovarao je danas sa predsjednicima 12 mjesnih zajednica sa teritorije Opštine Bar u cilju upoznavanja sa problemima na tim područjima, a koje je u narednom periodu neophodno riješiti.
 
Predsjednik Raičević je izrazio zadovoljstvo što je danas bio u mogućnosti da razgovara sa predstavnicima svih MZ jer je ovo najbolja prilika da se upozna sa aktivnostima koje su realizovane i koje je potrebno realizovati u budućem periodu, kako bi svi građani osjetili benefite kroz njihove realizacije.
 
„Današnji sastanak doživljavam kao odličnu priliku da kroz neposredan razgovor unaprijedimo saradnju između Opštine Bar i svih jedinica mjesnih organizacija. Želim da zajednički identifikujemo sve one probleme sa kojima se suočavate u vašem radu, ali i da sublimiramo probleme sa kojima se suočavaju naši sugrađani, te da uložimo maksimalan napor da ih zajednički eleminišemo“, kazao je Raičević.
 
Predstavnici svih 12 mjesnih zajednica su detaljno upoznali predsjednika Opštine sa svim aktivnostima, kako u pogledu realizacije dosadašnjih investicija, tako i u dijelu koji se odnosi na buduća ulaganja.
 
Zajednički su konstatovali da je u prethodnom periodu realizovano nekoliko značajnih investicija, izgradnja hidrotehničkih instalacija, izgradnja novih saobraćajnica, uređenja trotoara u užem gradskom jezgru i drugih projekata od opšteg značaja.
 
Takođe su identifikovani zajednički problemi  koji se prije svega odnose na neadekvatno odlaganje i deponovanje građevinskog i kabastog otpada.
 
Predsjednik Raičević je istakao da će lokalna uprava sistemski rješavati sve one probleme koji su na sastanku prezentovani, uz konstataciju da će do kraja godine biti završeni radovi na asfaltiranju ulica u svim MZ.