Društvo

Pepiću treće mjesto na SENI sportskim igrama

by Silvija Vukelić | 17:09:2018 | 18:30:35

Baranin Nedžad Pepić je osvojio treće mjesto u bacanju koplja i diska na 26. SENI sportskim igrama u Boru. Ovo takmičenje, koje je jedno od najznačajnijih i najmasovnijih u regionu, tradicionalno organizuje Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije.
 
“Zadovoljan sam postignutim rezultatima. U veoma jakoj konurenciji uspjeli smo da osvojimo šest medalja. Oko 120 sportista nadmetalo se u streljaštvu, stonom tenisu, pikadu, šahu, bacanju kugle, koplja, diska i čunja. Učestvovali su takmičari iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovenije”, kazao je Pepić za Bar Info.

 
Osim Pepića, od crnogorskih takmičara medalje je osvojio i Senad Husović - prvo mjesto u tri discipline: kugla, koplje i pikado i treće mjesto u bacanju diska. A zajedno sa Mersadom Murićem naši predstavnici su ekipno osvojili prvo mjesto u pikadu. Pepić ponosno ističe da su prošle nedjelje uspješni bili i u Sloveniji, gdje su u Celju na 49. Memorijalu prof. Bojana Hrovatina ekipno osvojili srebro u atletici. 
l