Društvo

Policija hapsila zbog krađe i teške tjelesne povrede

| 23:10:2018 | 17:54:33

Službenici Uprave policije MUP-a - policijski službenici Centra bezbjednosti Bar su, odmah nakon izvršenja krivičnog djela “teška krađa”, lišili slobode M.S. (33) iz Bara.
 
On je, kako se sumnja, juče oko 17:00, prišao vozilu “Hyundai Tucson”, barskih registarskih oznaka, koje se nalazilo parkirano ispred jednog diskonta, nakon čega je polomio desno vjetrobransko staklo i otvorio vrata vozila, iz kojeg je potom otuđio žensku torbu u kojoj su se nalazili novac i lična dokumenta. Nakon toga se dao u bjekstvo. Policijski službenici su se dali u potjeru za njim, a M.S. je odbacio otuđenu torbu, nakon čega je lišen slobode.
 
Torba sa ličnim dokumentima i novcem je vraćena vlasnici. Osumnjičeni M.S. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.
 
Policijski službenici CB Bar su, osim toga, danas u ranim jutarnjim časovima lišili slobode A.Š. (26) iz Bara, zbog sumnje da je na štetu sugrađanina M.M. (34) počinio krivično djelo “teška tjelesna povreda”.
 
A.Š. je, sumnja se, danas, oko 2:30, ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće rasprave, auto dizalicom koju je uzeo iz svog vozila zadao M.M. udarac u predjelu glave.
 
M.M. je zadobio teške tjelesne povrede i nalazi se u bolnici. A.Š. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo.