Društvo

ViK: Počeo proces instaliranja novih pumpi

| 29:10:2018 | 10:40:54

Iz Vodovod i kanalizacija doo danas su se oglasili saopštenjem:
 
“Preduslov za kreiranja efikasnijeg i modernijeg vodosnadbijevanja na području opštine Bar jeste postojanje koontinuiranog ulaganja u tehničke kapacitete DOO Vodovod i kanalizacija kako bismo bili kadri da odgovorimo sve većim zahtjevima u pogledu vodosnabdijevanja potrošača u našoj opštini.
 
Nema dilema da modernizacija i konstantno ulaganje u bolju tehničku opremljenost idu ruku po ruku sa povećanjem efikasnosti i racionalizacije u procesu vodosnabdijevanja, gdje težimo da očuvamo stabilan sistem vodosnabdijevanja s jedne strane i odgovorimo sve većim prohtjevima naših potrošača s druge strane.
 
Shodne tome, stručne ekipe DOO Vodovod i kanalizacija nastavljaju sa složenim i zahtjevnim radovima na planu jačanja infrastrukture i njene modernizacije kako bi ona zadovoljala najviše standarde i time garantovala kvalitetno i stabilno vodosnabdijevanje. Proces nabavke novih pumpi koje će biti instaliranje u zonama Šušanj Ilino i Haj Nehaj je završen i počeo je složeni proces njihove instalacije. Nabavkom ovih pumpnih postrojenja stvorićemo tehničke uslove da se vodosnabdijevanje potrošača u zonama Šušanj-Ilino i Haj Nehaj značajno poboljša i da potrošači u ovim zonama dobiju adekvatno vodosnabdijevanje.
 
Molimo naše cijenjene da potrošače da imaju razumijevanje da će tokom ovih radova, koji su neophodni da bi se nove pumpe stavile u rad, biti otežano vodosnabdijevanje dok budu trajali radovi koje je potrebno obaviti.
 
Naša odlučnost da iz dana u dan gradimo infrastrukturno jači DOO Vodovod i kanalizaciju, da ulažemo u potencijale naše hidrotehničke mreže i težimo da budemo rame uz rame sa najrazvijenijim društvima je neupitna. Ova najnovija investicija je samo jedan u nizu poduhvata koje smo planirali i realizovali koristeći sopstvena sredstva u obećanim rokovima, duboko svjesni da je stabilno vodosnabdijevanje izuzetno značajan i veoma odgovoran proces bez koga se ne može zamisliti razvoj niti jednog društva i njegove ekonomije”, stoji u saopštenju kojeg potpisuje izvršni direktor mr Zoran Pajović.