Društvo

Barski Novogodišnji hepening predstavljen u Beogradu

| 16:11:2018 | 16:37:27

Juče je u Beogradu na press konferenciji u restoranu „Ahh... riba”, Turistička organizacija Bara  predstavila program „Novogodišnjeg hepeninga“.
 
Među medijima je vladalo veliko interesovanje za novogodišnje programe u Crnoj Gori, a posebnu pažnju je privuklo i prisustvo Sergeja Ćetkovića, glavne zvijezde dočeka Nove godine u Baru, koji je prilikom davanja izjava medijima pripremio i mali performans, pa je prisutne upoznao sa načinom pripreme tradicionalnih jela iz Crne Gore. 
 

Direktor Turističke organizacije Bar Emil Kukalj je prisutne medije upoznao sa kompletnim programom za doček Nove godine u Baru koji tradicionalno organizuje u saradnji sa Opštinom Bar. Nakon toga je predstavio sve izvođače, najavio da će posjetioci i građani imati i mogućnost da pored bogatog kulturno-zabavnog programa degustiraju i tradicionalne proizvode barskog podneblja na Novogodišnjem bazaru.
 
Promocija u Beogradu je izazvala veliko interesovanje medija.
 
Konferenciju za medije je organizovala NTOCG, a osim TO Bar prisustvovali su i predstavnici LTO Budve, Kotora, Herceg Novog i Tivta.