Društvo

Turistička ponuda Bara na Sajmu turizma u Varšavi

by Željko Milović | 23:11:2018 | 22:22:21

Turistička organizacija Bara predstavlja turističku ponudu grada u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore na Sajmu turizma „TT Warsaw“ koji se održava od 22. do 24. novembra u glavnom gradu Poljske.
 

Ovaj sajam je glavno mjesto okupljanja predstavnika međunarodne i poljske turističke industrije u ovoj zemlji i predstavlja dobru platformu za uspostavljanje kontakata i saradnje. Prvi dan sajma je namijenjen isključivo predstavnicima turističke industrije, dok se drugog i trećeg dana kapije otvaraju za sve zainteresovane posjetioce.
 
Brojni predstavnici turoperatora i turističkih agencija i posjetioci su putem kvalitetnog i raznovrsnog propagandnog materijala upoznati sa aktuelnom ponudom barske opštine, a posebno interesovanje je vladalo za kulturno i istorijsko nasljeđe, izlete, aktivni odmor, cijene u hotelskom i privatnom smještaju, manifestacije...
 

Štand Crne Gore posjetio je i Robert Markić, otpravnik poslova u Ambasadi Crne Gore u Varšavi, a u toku trajanja sajma planirana je i organizacija „Crnogorske večeri“ u Varšavi , gdje će učešće uzeti predstavnici NTO CG, crnogorske i poljske turističke privrede i lokalnih turističkih organizacija.
 
Na štandu NTO CG svoju ponudu predstavljaju i LTO Ulcinja, Budve, Cetinja, Kotora, Tivta i Podgorice, kao i predstavnici turističke privrede. Iz barske opštine, osim HTP „Trend Korali“, na štandu NTO CG predstavljaju i predstavnici  hotela „Montenegro“, „Ruže Vjetrova“, „Sara“, „Vila Babović“, „IN“, „Pharos“ i apartmana „Vasilisa“.
 
Emitivno tržište Poljske je veoma značajno za Bar, a s obzirom na iskazano interesovanje mogu se očekivati pozitivni trendove u narednom periodu.