Društvo

Željko Stojović novi predsjednik OO SNP Bar

| 07:12:2018 | 11:45:33

U Baru je, u skladu sa odlukama Glavnog odbora, održana Izborna konferencija SNP za ovaj grad.
Izabran je novi Opštinski odbor, koji broji 39 članova , a predsjednik je inženjer pomorstva Željko Stojović. Novi potpredsjednici biće izabrani na sljedećoj sjednici.
 
Izbornoj konferenciji u Baru su prisustvovali predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednici SNP CG Dragoslav -Dado Šćekić i Dragan Ivanović, direktor Veselin Bakić i sekretar IO Dragan Vukić.
 
Predsjednik Joković je pozdravio učesnike izborne konferencije i poželio puno uspjeha barskom odboru u budućem periodu, apostrofirajući činjenicu da se u SNP obavljaju značajne aktivnosti koje govore o konsolidaciji i jačanju partije kao što su nedavno formiranje Asocijacije mladih, formiranje novih opštinskih odbora i skoro formiranje Asocijacije žena.

 
Skup je pozdravio i potpredsjednik SNPCG Dragoslav Šćekić.
 
Članovi novoformiranog odbora su zaključili da je u toku proces konsolidacije SNP CG i da će se barski SNP-ovci truditi da daju u tom pravcu veliki doprinos.
 
“Osnovni naum koji me vodio da se kandidujem je bio da se kroz naš SNP borimo za drugačiji Bar i Crnu Goru, u kojoj će u centru zbivanja biti naš član - obican čovjek”, kazao je, između ostalog, novi predsjednik OO SNP Bar Željko Stojović.
 
Izbornu konferenciju je vodio koordinator SNP za Bar Vasilije Lalošević.