Društvo

Godišnja Skupština Rotary kluba Bar

| 12:12:2018 | 17:02:08

Rotary klub Bar je održao redovnu godišnju Skupštinu, u hotelu “Kalamper”, kojoj je prisutvovao veliki broj članova.
 
“Aktuelna predsjednica, dr Slađana Živanović je otvorila i vodila sjednicu. Nakon utvrđivanja kvoruma, predsjednica je predstavila polugodišnji izvještaj o radu kluba i njegovim finansijama, koji je jednoglasno prihvaćen. Iz izvještaja se pored informacije o redovnim sastancima i drugima aktivnostima mogu izdvojiti tri društveno korisna projekta i to: značajno učešće u finansiranju nabavke vozila za slijepe i slabovide osobe, podrška uspostvaljanja i funkcionisanje projekta narodne kuhinje u Baru, te inicijativa za nabavku i postavljanje u užem jezgru grada dvije namjenske klupe za majke dojilje. Predsjednica je u izvještaju pored navedenih projekata navela niz uspješnih aktivnosti koje su sproveli članovi kuba”, kazali su iz barskog Rotary kluba.

 
Upravni odbor kluba je na predhodnoj sjednici donio predlog da se Vesna Šoškič i Milan Čelebić proglase počasnim članovima, što je jednoglasno prihvaćeno.

 
“Dr Živanović je takođe predstavila odluku Upravnog odbora da za novog predsjednika za rotarijansku 2019/2020. godinu bude izabran ugledni privrednik iz Bara - Elvir Kalamperović. Predlog je, sa zadovoljstvom svih članova, jednoglasno prihvaćen. Predlog Upravnog odbora da predsjednici NVO ‘Žene Bara’, Ljiljani Vujović bude uručena plaketa za nesebičan doprinos društvenoj zajednici je takođe jednoglasno prihvaćen”, saopštili su iz Rotary kluba Bar, uz napomenu da je godišnja Skupština završena uz čvrsto opredjeljenje svih članova RC Bar da će i dalje služiti zajednici i na svim poljima doprinositi stvaranju boljih uslova za život i rad.