Društvo

Raičević i Orlandić čestitali katolički Božić

| 23:12:2018 | 16:39:06

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević čestitao je katolički Božić nadbiskupu barskom Rroku Gjonlleshaju, biskupu kotorskom Iliji Janjiću i vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti.
 
Cijenjeni gospodine Gjonlleshaj, cijenjeni gospodine Janjiću,
 
U ime Opštine Bar i u svoje ime, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti, upućujem najiskrenije čestitke.
 
Prilika je da nas ovi praznični dani s ponosom podsjete da je bogastvo naše zajednice u njegovanju različitosti nacija,vjera i kultura.
 
U tom duhu, neka nam to bude podstrek da svi zajedno, vođeni osjećanjem dobročinstva, humanizma i međusobnog uvažavanja i poštovanja doprinosimo stvaranju boljeg i perspektivnijeg društva.
 
Želim da ove blage dane provedete  u zdravlju, radosti i blagostanju sa svojim najmilijma.
 
Srećan Božić!
 
 
Predsjednik Skupštine opštine Bar Mićo Orlandić uputio je najsrdačnije čestitke nadbiskupu barskom Rroku Gjonlleshaju, biskupu kotorskom Iliji Janjiću i vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti povodom katoličkog Božića.
 
Poštovani,
 
U ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično ime, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima čestitam Badnje veče i Božić, u vjeri da ga proslavljate u sreći, dobrom zdravlju i blagostanju.
 
Slaveći Badnje veče i Božić uvjeren sam da jačamo naše uzajamno poštovanje, suživot, razumijevanje i toleranciju.
 
Čestitajući Vam još jednom, koristim priliku da Vas srdačno pozdravim.