Društvo

VIDEO: Otvorene nove prostorije SD-a

by Nemanja Janković, kamera i montaža Adi Karađuzović | 26:12:2018 | 20:30:56

Prigodnim koktelom u zgradi Opštine Bar, OO SD-a Bar, svečano je otvorio nove prostorije. Po riječima čenih ljudi ove partije, otvaranje nove kancelarije “predstavljaće podstrek za uspješan rad i u narednom periodu, kao i za sam razvoj stranke, koja na svim izborima od osnivanja biježi rast popularnosti”.

 
“Nakon nešto više od dvije godine, sa posebnim zadovoljstvom mogu da istaknem da smo ponovo na starom dobrom mjestu, u starim-novim kancelarijama. Naša partija je i u prethodnom periodu, od osnivanja do danas pokazala politiku koja je u kratkom vremenskom periodu prepoznata kao politika koja radi u interesu građana. U nekom prethodnom periodu morali smo se snalaziti, praktično krenuti su mrtve tačke, a sada smo stranka koja je osvojila 3,800 glasova. To su sve rezultati koji su po mom mišljenju fascinantni. Otvaranjem novih kancelarija, dodatno ćemo osnažiti naš programski cilj, raditi u interesu građana, i potruditi se da svima naša vrata ostavimo otvorena. Svim građanima Bara želim uspješnu predstojeću godinu”, rekao je između ostalog potpredsjednik OO SD-a Bar, ugledni barski privrednik Nedeljko Lale Čović.

 
Kako je rečeno na otvaranju, vrata nove kancelarije biće širom otvorena za sve ljude dobre volje, a i u narednom periodu vodiće se računa i o perspektivi mladih, sa posebnim akcentom na otvaranje novih radnih mjesta...
 
“Vjerovatno je i svima sada jasno da Socijaldemokrate imaju najveću podršku kod mladih u Baru. Zaista ćemo se potruditi da i u narednom periodu kreiramo što bolji ambijent za nove mlade snage, i naš fokus će biti usmjeren u tom pravcu. Otvaranjem ove, nove, kancelarije pravimo i iskorak ka tom cilju, a ono što je najznačijenije jeste to da ćemo se truditi da u narednom periodu stavimo fokus na otvaranju novih radnih mjesta”, rekao je portparol SD-a Crne Gore Stefan Šušter.

 
Svečanom otvaranju novih prostorija prisustvovao je veliki broj članova i simpatizera SD-a, kao i predstavnici partije “Biram Bar” i Bošnjačke stranke.