Društvo

Dino i Aco započeli Novogodišnji hepening

by Nemanja Janković, photo by Dejan Senić | 31:12:2018 | 10:26:15

Trg Vladimira i Kosare sinoć je bio tijesan da primi sve koji su došli da isprate prvo muzičko veče hepeninga “Uplovimo zajedno u Novu 2019”.
 

Da su organizatori napravili pun pogodak, bilo je jasno već nakon uvodnih taktova mladog, ali već iskusnog zabavljača iz našeg grada Dina Beharovića, koji je u pratnji “D benda” puna dva sata prošarao svim muzičkim žanrovima. Nakon par sporijih pjesama, po hladnom vremenu, Dino je u svom elementu otpjevao neke od najvećih hitova narodne, zabavne, ali I pop rock muzike…


 

“Zaista sam presrećan što sam ove godine zahvaljujući Opštini Bar i TOB-a bio u prilici da zajedno sa sugrađanima i njihovim gostima nastupim na ovom prelijepom mjestu. Vidio sam da je publika uživala i zaista im hvala na tome. Što se mene lično tiče, već sada početkom ove nove godine očekujem da snimim još jedan singl, i da nastavim u ovom dobrom ritmu. Svim vašim čitaocima želim dobro zdravlje i sreću na svakom planu”, rekao je Beharović za Bar Info.A regionalna zvijezda Aco Pejović, i ovoga puta je, baš kao i tokom prethodnog ljeta, opravdao ukazano povjerenje organizatora. Nešto više od dva sata, izvodeći svoje numere, na koje je publika odlično reagovala, ali i hitove drugih kolega u zavešnom dijelu nastupa doveo je atmosferu do usijanja. Na njegovom repertoaru našlo se gotovo sve, od ultimativnih narodnjaka, do nekih od najljepših rock pjesama.


 

“Srećan sam što sam ponovo u ovom lijepom gradu, i nema sumnje da nas i večeras očekuje nezaboravan provod. Svima vama želim da vam se u predstojećoj godini ispune sve želje i svi snovi”, bio je kratak i jasan Pejović.


Program uoči dočeka počeće tačno u podne koncertom hora “Antivari musica” i Aleksandre Vojvodić Jovović. Barane i njihove goste u novo ljeto će uvesti Sergej Ćetković, čijem će nastupu prethoditi sjajni barski bend “Akademia”.