Društvo

VIDEO: Kukalj: Dođite na trg da uživamo

by Vesna Šoškić; snimatelj Adi Karađuzović; montaža Zoran Milošev | 31:12:2018 | 12:49:56

Na Trgu Vladimira i Kosare u novogodišnjoj noći nastupa poznati izvođač zabavne muzike Sergej Ćetković. Prethodiće mu koncert barskog benda “Akademia”.
 

Iz Turističke organizacije pozivaju sugrađane, ali i goste širom Crne Gore da Novu, 2019. godinu dočekaju u Baru, gdje ih, uz dobru muziku i svečano ruho grada, očekuju i tradicionalni kulinarski specijaliteti i crmničko vino na montiranim štandovima na trgu, ali i klizalište koje je nedavno otvoreno kao svojevrsna novogodišnja atrakcija
 
“Nastup Dina Beharovića, ‘D benda’ i Aca Pejovića bilo je odlično zagrijavanje za večerašnji novogodišnji koncert, na kojem će nastupiti izvanredan izvođač i miljenik publike Sergej Ćetković. Očekujemo dobru atmosferu, a za kompletan ugođaj pobrinuli su se i vlasnici štandova koji su izložili tradicionalne kulinarske specijalitete i piće iz naših crmničkih podruma. Preko puta trga, ispred Robne kuće, svi posjetioci mogu se besplatno oprobati i na prvom klizalištu u našem gradu, koje smo otvorili uoči katoličkog Božića. Pozivam građane Bara i svih gradova Crne Gore da nam se pridruže i da u najljepšoj atmosferi i raspoloženju, kako glasi i naš slogan ‘uplovimo u 2019. godinu’”, kazao je direktor Turističke organizacije Bar mr Emil Kukalj.
 
Novogodišnji program na glavnom gradskom trgu biće nastavljen 1. januara uveče koncertom “Perpera” i “Plavog orkestra”.