Društvo

Komunalci čiste snijeg u Crmnici i Ostrosu

| 15:01:2019 | 16:13:48

Iz RJ Putevi koja radi u okviru Komunalne djelatnosti doo na otklanjanju posljedica velikog snijega na području Opštine, danas ističu da je obezbijeđena prohodnost svih lokalnih puteva.
 
Radna jedinica Putevi je bila angažovana na čišćenju snijega snjegočistačem i posipanju soli i rizle na lokalnim putevima i dijelu magistralnog puta.

 
Devetog januara čistili su dionice Naplatna rampa-do Virpazara - lokalni put Virpazar-Komarno, magistralni put Virpazar –Sotonići i skretanje za Brčele, lokalni put od magistrale - Brčeli-Tomići-Utrg-Podgor, lokalni put od magistrale – Bukovik do doma, lokalni put od magistrale - Sotonići, lokalni put Virpazar-Boljevići-Limljani i lokalni put Virpazar-željeznička stanica pored Osnovne škole i doma zdravlja.

 
Dionice Magistrala-Bukovik-magistrala, Magistrala-Brčeli-Tomići-Utrg-Podgor-magistrala i magistrala-Sotonići čistili su 11. januara, a lokalni put Popovići-Sutorman na dionici od mjesne zajednice do Tuđemila dan kasnije.
 
Lokalni put od Klisića do Limljana, lokalni put Veliki Ostros- Boljevići-Berjaševići i lokalni put Gluhi do od tunela prema kapeli čišćeni su 14. januara.

               
Radnici RJ Putevi su danas angažovani na sljedećim lokacijama: lokalni put Ostros, Ckla i Arbneš, zatim lokalni put Limljani-Karuč, lokalni put Gluhi do prema Raičevićima i krak prema Brankovićima i Đuričićima, kao i u centru Virpazara.