Društvo

Novo rukovodstvo MO Sutomore SNP Bar

| 11:02:2019 | 15:31:47

Sinoć je u Sutomoru održan sastanak mjesnog odbora SNP Sutomore, na kome je nakon konstituisanja odbora, izabrano novo rukovodstvo.
 
Za predsjednika jednog  od najvećih mesnih odbora SNP u Baru izabran je Slaviša Jović, a za sekretara mjesnog odbora postavljen je Ranko Marković, obojica privatni preduzetnici. Sastanku u Sutomoru prisustvovali su i koordinator SNP za Bar Vasilije Lalosević, potpredsjednik OO Milorad Leković i portparol OO Branko Bulatović.
 
“SNP CG i njen opštinski odbor u Baru su veoma zainteresovani za razvoj Sutomora, dijela Bara koji ima sve potencijale da bude jedno od najlepših i najuređenijih turističkih mjesta u Crnoj Gori. Sutomore tradicionalno daje jaku političku podršku SNP i ostalim opozicionim partijama i stoga je ovo konstituisanje mesnog odbora i izbor novog rukovodstva značajno za opštinsku organizaciju SNP. Na ovom sastanku je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i u Baru, ali i o infrastrukturnim pitanjima u ovoj barskoj mjesnoj zajednici. Posebna pažnja je posvećena novim projektima, koje ljudi iz ovog mjesta iniciraju, i oni će se naći u fokusu pažnje i mjesnog odbora SNP Sutomora i barskog opštinskog odbora. Proces formiranja i stabilizacije novih mjesnih odbora SNP na teritoriji barske opštine biće nastavljen i u narednom periodu”, kaže se u saopštenju SNP Bar.