Društvo

Dabanović: Radovi kod Tri kule gotovo do kraja mjeseca

by Teodora Čović | 26:02:2019 | 13:07:29

“Radovi na raskrsnici Bulevara dinastije Petrović i Ulica Vladimira Rolovića i Makedonske biće gotovi u naredna dva, tri dana, odnosno do kraja mjeseca”, najavio je sekretar Sekreterijata za investicije i imovinu Vido Dabanović.
 
On je apelovao na učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumijevanja jer će grad dobiti kvalitetno rješenu saobraćajnicu.
 
“Uređenje obuhvata struganje, izdizanje i nivelisanje šahti, izradu novog sloja asfalta i postavljanje horizontalne signalizacije. Za radove je izdvojeno 31.900 eura, a da bi bili gotovi potrebni su odgovarajući vremenski uslovi. Za postavljanje asfalta temperatura mora biti iznad 12 stepeni”, kazao je Dabanović.
 
Radove koji su započeti 19. februara izvodi preduzeće “Putevi Bar”.

Ove sedmice će otpočeti radovi na regulaciji otvorenog kanala atmosferskih voda od Doma zdravlja prema moru, u skladu sa projektnim rješenjem projektantske kuće "Europrojekt“, a radove će izvoditi preduzeće "Temko“ DOO iz Nikšića. Ugovorena vrijednost radova je 67.336€, a rok izvođenja planiran je za mjesec dana, ukoliko vremenski uslovi dozvole.