Društvo

Napravi korak za ljepši i čistiji Šušanj

by Ivanka Leković | 19:03:2019 | 13:10:41

U MZ Šušanj u toku je akcija „Napravi korak za ljepši i čistiji Šušanj“, a svi koji žele da pomognu mogu se prijaviti u prostorijama Mjesne zajednice ili na telefon broj 069/572-049.
 
Pomoć se može odnositi na doniranje u sadnicima za pošumljavanje borove šume na plaži Žukotrlica ili u mehanizaciji, za čišćenja i uređenja priobalnog dijela, koje će se održati tokom prvog vikenda u aprilu.
 
Iz Odbora ove MZ obavještavaju građane da je u toku rekonstrukcija niskonaponske mreže. Radove izvodi Elektroprivreda CG, po programu MZ Šušanj i Opštine Bar. Oni mole građane da imaju strpljenja, jer će se mreža postavljati duž kolovoza i može doći do kraćih prekida u saobraćaju, ali i do prekida u snabdijevanju električnom energijom. O tome će, ističu, Elektroprivreda unaprijed obavijestiti građane, putem sredstava javnog informisanja.
 
Iz Odbora podsjećaju da se u ovoj MZ smeće iznosi ponedjeljkom, srijedom i petkom do 9 sati. Oni koji ne budu poštovali ove termine, biće sankcionisani, jer će Komunalna policija u narednom periodu vršiti kontrolu poštovanja ovih termina.