Društvo

PoA na biznis konferenciji dobila nagradu Brand Leader Award

reklamni tekst | 05:04:2019 | 16:21:47

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR

Biznis konferencija “Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona” – “TIL 2019 We Deliver Value COSCO SHIPPING”, uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, generalnog pokroviteljstva kompanije “COSCO Shipping” i u organizaciji kompanije “Mass Media Internacional” održana je šesti put 27. marta 2019. u Sava centru u Beogradu.
 
Riječ je o jednom od najznačajnijih skupova iz transporta i logistike u regionu koji je i ove godine imao više od 400 učesnika, među kojima su nosioci odluka vodećih kompanija iz ključnih industrija i svih vidova transporta, uključujući drumski, željeznički, vazdušni, vodni, intermodalni transport, logistiku, zatim visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope, EU, Turske, Rusije, Kine...
 

U radu Panela br. 3 “Komparativne prednosti vazdušnog, brodskog i železničkog kargo transporta i vezanih servisa” učestvovao je i Komercijalni direktor Port of Adria Velizar Perunović. On je predstavio djelatnost kompanije, rezultate u prethodnom periodu, sa posebnim osvrtom na 2018. godinu koju je okarakterisala implementacija međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 1800 i ISPS. Ovim je potvrđeno da se kompanija kontinuirano bavi unaprjeđenjem poslovnih procesa, brigom o zaposlenima, zaštitom životne sredine, kao i realizacijom neophodnih investicija.
 
Nakon učešća na Panelu i uspješno održanih B2B sastanaka, na kraju konferencije tradicionalno su dodijeljene i “Brand Leader Award” nagrade, koja je uručena i našoj kompaniji.
 
Biti dio TIL konferencije za Port of Adria je tradicija i idealna prilika za promociju poslovanja, kao i uspostavljanje važnih poslovnih kontakta.

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR