Društvo

Uskoro izbori u opštinskim organizacijama DPS

by Željko Milović | 09:04:2019 | 14:38:05

Na sinoć održanim sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bar usvojene su odluke Glavnog odbora o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama.
 
Kako se ističe u saopštenju OO partije, prisutni su upoznati sa planom aktivnosti opštinskih organa partije u susret VIII kongresu, partijskim izborima na opštinskom i državnom nivou, i načinom organizovanja partijskih izbora na opštinskom nivou.

Sjednicama su prisustvovali koordinatori za Bar, član Predsjedništva DPS Crne Gore Branimir Gvozdenović i član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Goran Jevrić.

Sa članovima Izvršnog i Opštinskog odbora dogovorene su smjernice za održavanje sastanaka mjesnih odbora čije održavanje će otpočeti u naredim danima. U prilog tome, formirane su radne grupe za praćenje aktivnosti i pružanje podrške mjesnim odborima, sa ciljem obezbjeđivanja kvalitetnih prijedloga za izbor delegata za opštinsku izbornu konferenciju.


“Aktivnosti koje će biti sprovedene u susret izbornoj konferenciji će biti prilika za stvaranje nove energije i širenje kapaciteta partije, te uključivanjem kvalitetnih kadrova iz svih sfera društva u njen rad”, mnavode iz OO DPS Bar.