Protokol

Dr Srzentić i Novaković čestitali pravoslavcima Vaskrs

| 14:04:2017 | 19:45:42

Predsjednik Opštine drZoran Srzentić i predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković čestitali su arhijerejskem namjesnikom i parohu barskom, protojereju Slobodanu Zekoviću i pravoslavnim vjernicima najveći hrišćanski praznik Vaskrs.
 
***
 
Poštovani g. Zekoviću,
 
U ime Opštine Bar i svoje lično ime, Vama, Vašim saradnicima i svim pravoslavnim vjernicima upućujem najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.
 
Dan Hristovog vaskrsenja uvijek nas podsjeća na pobjedu dobra i života i trajnih ljudskih vrijednosti – tolerancije, razumijevanja i skladnog života na kojima Bar počiva, koje ljubomorno čuva i sa kojima se ponosi.
 
Želim Vam da Vasks dočekate i provedete u radosti i toplini porodice i prijatelja i uz molitve za zdravlje, sreću, mir, blagostanje i svako dobro svih ljudi.
 
Hristos Vaskrese!
 
S poštovanjem,
predsjednik dr Zoran Srzentić
 
***
 
Poštovani gdine Zekoviću,
 
U ime Skupštine Opštine Bar i svoje lično ime, Vama, sveštenstvu i svim građanima pravoslavne vjeroispovjesti čestitam najveći i najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs.
               
Neka nas radost Vaskrsa, kada slavimo pobjedu života nad smrću, podstakne da jačamo međusobno razumijevanje i poštovanje, širimo plemenitost, humanost i solidarnost i stvaramo bolju budućnost.
               
Želim da Vaskršnje praznike provedete sa porodicom i prijateljima u zdravlju, ljubavi i blagostanju.
               
Hristos Voskrese.
 
S poštovanjem,
predsjednik Radomir Novaković