Protokol

Čestitke dr Srzentića i Novakovića za Dan nezavisnosti

by Željko Milović | 20:05:2017 | 17:34:50

Predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić i predsjednik Skupštine opštine Radomir Novaković uputili su građanima Bara čestitke povodom Dana nezavisnosti.
 
* * *
 
Čestitka predsjednika Opštine dr Zorana Srzentića:
 
Svim građanima Bara čestitam 21. maj, Dan nezavisnosti.

Jedanaest godina od demokratske odluke da živimo u nezavisnoj, nedjeljivoj i građanskoj Crnoj Gori. Na pragu smo ostvarenja evroatlanskih ciljeva zarad sigurnosti i blagostanja naših budućih generacija.

Tradicionalne vrijednosti Bara koje ljubomorno čuvamo vjekovima sigurna su podrška svim aktivnostima da Bar bude najljepše mjesto za život  svih građana i posjetilaca.

Želim vam da dane praznika povedete prijatno i još jednom vam od  srca čestitam 21. maj - Dan nezavisnosti.
 
* * *
 
Čestitka predsjednika Skupštine Opštine Radomira Novakovića:
 
Poštovani sugrađani, dragi prijatelji,
 
Prošlo je 11 godina od dana kada je na referendumu većinska Crna Gora obnovila državu i stala ponovo uz rame evropskim narodima. Biti Baranin i građanin Crne Gore znači uživati u gradu i državi, u njihovim ljepotama, ponositi se kulturno-istorijskom baštinom i multietničkim skladom, ali i doprinositi da život za sve bude kvalitetniji. 
 
U prazničnim danima uživajte, ali i razmišljajte što možemo uraditi da Crna Gora bude država svih nas koji u njoj živimo, bez razlike, i da se ponosimo njome.
 
U ime Skupštine Opštine Bar i svoje lično, upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom Dana nezavisnosti.