Protokol

Dr Srzentić i Novaković čestitali katolički Uskrs

| 30:03:2018 | 19:22:05

Predsjednik Opštine dr Zoran Srzentić i predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković čestitali su nadbiskupu barskom msgr. Rroku Gjonlleshaju i vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti najveći hrišćanski praznik Uskrs.
 
 
* * *
 
Poštovani gospodine Đonlešaj,
 
U ime Opštine Bar i svoje lično, Vama, Vašim saradnicima i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti upućujem najiskrenije čestitke povodom Uskrsa, najvećeg hrišćanskog praznika.
 
Hristovo vaskrsenje u svom jedinstvenom značenju nam poručuje da istrajemo u afirmaciji dobra, da uvažavamo različitosti i njegujemo uzajamno razumijevanje.
 
Slaveći život, mir i ljubav, želim Vam da radost prazničnih dana podijelite sa najbližima, sa komšijama i prijateljima, u duhu vjekovnog zajedničkog života na ovim prostorima.
 
S poštovanjem,
  
PREDSJEDNIK
dr Zoran Srzentić
 
* * *
 
Poštovani gospodine Đonlešaj,
 
U ime Skupštine opštine Bar i u svoje ime, Vama, sveštenstvu i svim građanima i građankama Bara koji slave Uskrs prema gregorijanskom kalendaru čestitam veliki hrišćanski praznik Uskrs.
 
Svim ljudima dobre volje želim da praznik Hristovog uskrsnuća provedu u miru i sreći, zajedno sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama.Neka ovaj veliki praznik, koji simbolizira nadu i vjeru u budućnost, bude svima nadahnuće za činjenje dobrih djela i jačanje zajedništva i pravednosti.
 
 
S poštovanjem,
 
PREDSJEDNIK,
Radomir Novaković