Protokol

Prijem za takmičare Džiu-džicu kluba Mornar

| 08:10:2018 | 16:32:00

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas najbolje takmičare Džiu džicu kluba “Mornar” koji su ostvarili značajne rezultate na velikom Međunarodnom prvenstvu Balkana i svijeta u Atini od 20. do 23. septembra 2018. godine, takmičari do 15 godina starosti.
 
Kod Raičevića na prijemu su bili treneri Jovo Stojanović i Saša Boltić i mladi takmičari Elena Stojanović , Kristina Radosavović i Andrija Golić.
 
Takmičarka barskog “Mornara” Elena Stojanović je u borbama do 48 kg osvojila bronzanu medalju, dok je druga naša sugrađanka Kristina Radosavović u konkurenciji 1230 takmičara iz 34 države osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju u borbama do 40 kg i tako postala prvak Balkana. Andrija Golić je zauzeo peto mjesto na Balkanu.
 
Predsjednik im je poželio dobrodošlicu, čestitao na postignutim rezultatima i izrazio zahvalnost što promovišu svoj grad na najbolji način: “Za nas ova nagrada nije iznenađenje, jer smo upoznati sa radom Vašeg kluba i sjajnim rezultatima koje postižete, i na koje smo izuzetno ponosni. Lokalna uprava će nastaviti da stvara sve preduslove i da  podržava sportiste, koji na ovakav način, svojim nesebičnim radom, velikim naporom i postignutim rezultatima predstavljaju uzor ostalima i neprestano rade na promociji Bara, ali i Crne Gore”.
 
U ime trenera i takmičara Džiu džicu kluba “Mornar” trener Saša Boltić se zahvalio predsjedniku na prijemu i podršci, i istakao kako će se truditi da opravdaju povjerenje. Boltić je takođe rekao da se očekuje da u periodu od naredne četiri godine džiu džicu dobije status olimpijske discipline, na šta je predsjednik dodao da se nada da će upravo u njihovom klubu biti onih koji će se takmičiti pod našom zastavom na Olimpijadi.