Protokol

Raičević sa predstavnicima NVO Starobarska čaršija

| 12:02:2019 | 14:49:07

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, sastao se danas sa predstavnicima NVO Starobarska čaršija, predsjednikom Emilom Škrijeljom, predsjednicom Skupštine NVO Slavicom Ivović, njenim zamjenikom Sabrijom Krčikovićem i sekretarom Abedinom Karađuzovićem.
 

“NVO Starobarska čaršija formirana je u decembru 2017. godine, kao želja mještana Starog Bara, sa ciljem davanja doprinosa u razvoju ovog istorijsko-kulturološkog mjesta, sa velikim turističkim potencijalima. Pored analize trenutnog stanja, sastanak je bio prilika da se razgovara o problemima, koje je u narednom periodu neophodno riješiti. Zajednički su definisani konkretni prioriteti, a to je rješavanje sanacije potoka u Starom Baru, javni toalet, organizovanje parking prostora na platou autobuske stanice, kao i saobraćajna horizontalna i vertikalna signalizacija”, stoji u saopštenju iz kabineta predsjednika Opštine.
 
Predsjednik Opštine Dušan Raičević istakao je da je Stari Bar u fokusu lokalne samouprave i da su u prethodnom periodu uložena značajna sredstva u tu mjesnu zajednicu. On je takođe kazao “da nas Stari Bar, kao dio istorijske i kulturne baštine grada Bara, obavezuje na još jače zajedničko djelovanje, što će biti zadovoljstvo ne samo za naš grad, već za Crnu Goru i njene turiste”.