Hronika

Sudar kod Tri kule probudio Topolicu

by Ivanka Leković | 26:05:2017 | 09:20:21

Jutros oko šest sati strahovit prasak probudio je žitelje užeg dijela Topolice - došlo je do sudara na raskrsnici kod Tri kule, a silina udara je bila tolika da je jedno vozilo završilo kraj izloga zgrade.

Prema informaciji koju smo dobili od portparola Tužilaštva, Radovana Đurišića, u samoj raskrsnici došlo je do sudara putničkog motornog vozila citroen, za čijim je volanom bio N.P, i teretnog motornog vozila (hladnjače) marke "Iveko“, koju je vozio R.B. Nezvanično, putničko vozilo se kretalo bulevarom iz pravca "Lakovića“, a teretno iz pravca Biroa rada i Radio Bara.


Udar je bio toliki da je putničkom vozilu smrskana desna strana, a hladnjača je završila pored izloga u susjednoj zgradi, odmah pored knjižare "Olovka“.

U vozilima su se nalazili samo vozači. Vozač sitroena je povrijeđen i prebačen u KBC Podgorica, ali prema informacijama ljekara nije životno ugrožen. Vozač kamiona nije povrijeđen.


Uviđaj je izvršila dežurni tužilac Irena Rajković, sa vještakom saobraćajne struke Goranom Čarapićem. Saobraćaj je normalizovan tek oko devet sati.