Hronika

Postoji sumnja da je ovo ubica Mitrovića

by CdM | 28:07:2017 | 23:33:38

Crnogorska policija je postigla određen napredak u pronalaženju ubice Baranina Igora Mitrovića.

Policija je, naime, došla do fotografije na kojoj je jedna za sada nepoznata muška osoba.

“Postoje sumnje da je ovo lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo krivično djelo teško ubistvo na štetu Igora Mitrovića“, ističu u policiji.

Ukoliko neko zna osobu ili je prepozna, neka pozove na neki od brojeva: 067/184-842; 030/312-168 ili na besplatni policijski broj 122 i to saopšti.

“Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno”, ističu u policiji.

Zasad nepoznata osoba sa dva hica ispaljena iz pištolja kalibra 9mm usmrtila je Mitrovića u momentu dok je vozilom marke “fiat 500L” zastao na sporednom putu u naselju Zeleni Pojas, kako bi se uključio na magistralnu saobraćajnicu Bar – Sutomore.

Sa njim u vozilu su bila i njegova maloljetna djeca, kao i supruga koja je u tom trenutku izašla iz auta kako bi iz gepeka izvadila kesu sa smećem i bacila u kontejner koji je bio uz put.

Upravo taj momenat iskoristio je zasad nepoznati muškarac, koji je prišao sa vozačeve strane i iz neposredne blizine ispalio dva hica u Mitrovića, pogodivši ga u glavu i vrat.

Mitrović, koji je sa porodicom živio samo stotinjak metara iznad mjesta gdje je ubijen, preminuo je na licu mjesta. Njegovi žena i djeca, koja su sjedjela na zadnjem sjedištu i prisustvovala užasnoj likvidaciji, ostala su na svu sreću nepovrijeđena.