Hronika

Policija uhapsila tri lica zbog nasilničkog ponašanja

| 23:11:2017 | 11:53:50

Barska policija je lišila slobode tri lica zbog sumnje da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje i krivično djelo teška tjelesna povreda.
 
“Službenici CB Bar su, 21. novembra oko 22,00 časova, obaviješteni od Službe hitne medicinske pomoći da je primljen R.V. iz Bara na ukazivanje pomoći i da su konstatovane teške tjelesne povrede.
 
Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja, službenici CB Bar su došli do saznanja da je tog dana oko 13 časova, u ugostiteljnskom objektu „Zadruga“ u Sutomoru, došlo do fižičkog sukoba kojem je prethodio verbalni.
 
Oštećeni R.V. se nalazio u ovom objektu sa I.Š. i sa osumnjičenim R.G. (49) iz Bara, kada je nakon kraće verbalne prepirke došlo do fizičkog obračuna. Osumnjičeni R.G. tom prilikom, kako se sumnja, telefonom pozvao braću V.G. (46) i V.G. (46) iz Bara, koja dolaze u navedeni lokal i fizički napadaju oštećene R.V. i I.Š, zadajući im više udaraca po glavi i tjelu nakon čega se udaljavaju u nepoznatom pravcu”, kaže se u saopštenju Uprave policije.
 
O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se R.G, V.G. i V.G. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda i krivično djelo nasilničko ponašanje.