Hronika

Požar na sportskom terenu, izgorjela kućica i stolice

| 25:12:2017 | 11:56:19

U noći između 23. i 24. decembra, u kasnim večernjim satima, za sada nepoznati izvršilac ili više njih zapalili su zaštitnu kućicu za delegata i sudije, na terenu sa sintetičkom podlogom Sportsko-rekreativnog centra Bar.
 
Tom prilikom došlo je do potpunog uništenja zaštitne kućice i stolica, kao i dijela terena u prečniku od tri metra, javili su is Sportsko-rekreativnog centra. Brzom intervencijom vatrogasne službe spriječeno je dalje širenje požara, koji je mogao zahvatiti cijeli terena sa sintetičkom podlogom.

 
“Ovim putem želimo da osudimo još jedan u nizu vandalskih činova koji su izvršeni na prostoru koji pripada Sportsko-rekreativnom centru Bar, u nadi da će se izvršioci ovog djela pronaći i snositi odgovornost.
 
Još jednom želimo da napomenemo da su objekti koji ulaze u sastav DOO Sportsko-rekreativnog centra Bar od opšteg interesa, sa kojima naše društvo obavlja svoju osnovnu djelatnost, a to je pružanje usluga svim sportskim organizacijama iz našeg grada, i kao takvi su mjesto okupljanja barske djece i omladine. Zbog svega navedenog, svi se moramo potruditi da slične radnje ne ponavljaju”, kazao je za Bar Info i Radio Bar Branislav Nenezić, izvršni direktor DOO Sportsko-rekreativni centar Bar.