Hronika

Milanović: Oružje sam lično predao, nije pronađeno

| 02:03:2018 | 12:46:33

Demantom na tekst „Policija zaplijenila više pištolja i municiju“ obratio se Radio Baru i Bar Infu Nenad Milanović iz Bara.

Prema Zakonu o medijima, prenosimo njegovo obraćanje u integralnoj verziji, uz redakcijsku opremu, a kao prilog Milanović je podnio i Zapisnik o obavještenju prikupljenom od građana, potpisan od strane policijskog službenika Dejana Šćekića. 


„Obraćam Vam se povodom Vašeg javnog iznošenja na vašem portalu Bar Info dana 28. 02. 2018 god, gdje je rečeno od strane Vas puno ime i prezime moje kćerke Ivane Milanović da je prilikom pretresa mog stana u mom vlasništvu, a ne njenom kao što je navedeno, pronađeno oružje od strane policije, što nije apsolutno tačno, jer sam to oružje predao lično ja policiji, sa oružanim listovima koji su istekli i koji su pritom od prvog dana postojanja zavedeni u policiji. Ja sam danas bio kod Vas i pokazao Vam sve te papire iz policije.

Od Vas zahtijevam apsolutno hitni demant i javno izvinjenje mojoj kćerki pod punim imenom i prezimenom, kao što ste mogli da napišete u vasem članku bez prethodne provjere istinitosti informacije koju ste plasirali.

U prilogu Vam šaljem izjavu iz barske policije kojom sve ovo potvrđujem, a koju ste Vi danas vidjeli“.

Iskreno se nadam da će se sjutra sve demantovati na vašem portalu, da ne bi morao dolaziti u situaciju da idem pravnim putem protiv Vas“, stoji u mejlu Nenada Milanovića dostavljenom Radio Baru i Bar Infu.