Hronika

Zaplijenili oružje i marihuanu

| 14:06:2018 | 15:53:14

Prilikom pretresa porodične kuće M.Ž. (40) iz Bara policija je pronašla oduzela dvije lovačke puške, lovački karabin, pištolj, startni pištolj, municiju i marihuanu.
 
“Protiv osumnjičenog je podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo ‘nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija’”, saopšteno je iz Uprave policije.
 
Barska policija je u kući M.Ž. pronašla i oduzela lovačku pušku tzv. bokericu kalibra 12×70, lovačku pušku marke Zastava M80 kalibra 12 mm, pištolj marke Bereta kalibra 9mm, lovački karabin Zastava kalibra 7×64, startni pištolj marke Bruni Mod 92 kalibra 9mm, kao i 37 komada municije kalibra 12 mm i jedan karabinski metak kalibra 7×64, u ilegalnom posjedu.
 
“Takođe, pretresom je pronađena i marihuna težine 29,4 grama. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se protiv M.Ž. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ‘nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija’, dok će se u vezi sa pronađenom drogom naknadno izjasniti”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.