Hronika

Policija oduzela oružje, municiju i nekoliko vozila

| 23:08:2018 | 15:30:31

Barska policija, preduzimajući aktivnosti usmjerene na pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminlanih grupa i njima bliskih lica, izvršila je pretrese na pet lokacija i pronašla i oduzela oružje, municiju, četiri putnička motorna vozila i druge predmete.
 
"Službenici CB Bar su, 23.08.2018. godine, izvršili pretrese na pet lokacija koje koriste M.J. (21) i S.J. (23). Tom prilikom službenici policije su pronašli i privremeno oduzeli lovački karabin marke "Browning" kalibra 30/6, tri lovačke puške kalibra 12 mm i 16 mm, vazdušnu pušku sa optičkim nišanom, dva optička nišana, tri ručne radio veze, vojnički nož – bajonet, veću količinu municije raznog kalibra kao i četiri putnička motorna vozila od kojih jedno specijalne namjene tzv. blind vozilo marke "Audi A8"", saopšteno je iz Uprave policije.
 
Pronađeni i oduzeti predmeti će biti vještačeni u Forenzičkom centru.
 
"Lica su privedena i od njih je uzeta izjava u policijskim prostorijama. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji će se o kvalifikaciji djela izjasniti nakon dobijenih rezultata vještačenja", zaključuje se u saopštenju iz Uprave policije.