Hronika

Četiri mladića privedena zbog tuče

| 25:03:2019 | 12:38:27

Službenici Uprave policije – Interventne jedinice Centra bezbjednosti Bar su juče lišili slobode četiri bezbjednosno interesantna lica i pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe sa teritoriji Opštine Bar zbog krivičnog djela “nasilničko ponašanje”.
 
Kako se ističe u saopštenju Policije, postupajući po prijavi građana zbog narušavanja javnog reda i mira  u jednom ugostiteljskom objektu, na lice mjesta su odmah upućeni službenici Interventne jedinice CB Bar, koji su odmah identifikovali i lišili slobode lica koja su bila akteri tuče u ugostiteljskom objektu.
 
Slobode su lišeni S.L. (46), A.B. (18), D.I. (22) i P.V. (19) zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo “nasilničko ponašanje” na štetu D.D. (18). D.D. je ovom prilikom zadobio lake tjelesne povrede.
 
Nakon privoda osumnjičenih lica državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, taj tužilac je za njih donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijamja do privoda nadležnom sudiji za istragu Osnovnog suda u Baru.