Mozaik

FOTO, VIDEO: Žikina šarenica emitovana iz Bara

by Željko Milović, photo by Labud Lončar | 11:06:2018 | 01:06:46

Danas je iz Bara emitovana popularna dvoiposatna kolažna zabavno-propagandna emisija TV Pink “Žikina šarenica”, u kojoj su gledaocima iz regiona predstavljeni grad i opština kao turistička destinacija.

Organizator gostovanja “Žikine šarenice” bila je Turistička organizacija Bar, a kroz kratke intervjue i video priloge predstavile su se brojne ličnosti i kolektivi iz Bara. Među njima su bili i predsjednik Opštine dr Zoran Srzentić, predsjednik Skupštine opštine Radomir Novaković Cakan, direktori i funkcioneri javnih preduzeća i ustanova, zatim sportski, naučni, kulturni radnici, privrednici, predstavnici nevladinih organizacija i mjesnih zajednica, slikari, mažoretke, plesni klubovi, balerine...

U muzičkom dijelu su nastupila tri barska KUD-a: “Jedinstvo”, “Rumija” i “Sveti Jovan Vladimir”, Aleksandra Vojvodić, Andrea Demirović, Etno grupa “Zora”, “Duo Classico”, klapa KUD “Jedinstvo”, rock grupa “Akademia” i gost Ivan Gavrilović. Voditelj je bio popularni Živorad Žika Nikolić.  

Jedinu sijenku na emitovanje “Žikine šarenice” bacila je odluka rukovodstva TV kanala “Pink M” da prenos uživo prekida dugim informativnim emisijama na svaki sat, i teleshopom, te su gledaoci u Crnoj Gori, a i Baru, bili uskraćeni za mogućnost da vide značajan broj gostiju.

Cjelokupnu emisiju, bez kidanja i prekida, možete vidjeti upravo ovdje: