Mozaik

VIDEO: Podrška Andrei od evrovizijskih fanova i youtubera

| 06:02:2019 | 16:31:23

“Montevizija” je u subotu veče, pjesme svih pet učesnika su nedavno predstavljene javnosti, što je pokrenulo reakcije širom Evrope kod OGAE fanova, ali i  kalkulacije ko ima najviše šanse da ove godine Crnu Goru predstavi na “Eurosongu” u Izraelu.
 
Baranki Andrei Demirović stiže podrška od fanova “Eurosonga” iz raznih evropskih zemalja, koji očigledno dobro pamte njen nastup iz Moskve 2009. godine, kada joj je ulazak u finale izmakao za samo jedno mjesto. Među ljubiteljima “Evrovizije” je vrlo popularno postavljanje (i predstavljanje) top listi nacionalnih izbora, pa je tako Andrea u više od 80% slučajeva pozicionirana na prvom mjestu njihovih želja.
 
 
 
Ipak, sve ovo su samo virtuelne podrške na društvenim mrežama, koje ne moraju ništa da znače u konačnom plasmanu.
 
Evo kako Matt sa youtube kanala ESCUnited komentariše svih pet pjesama “Montevizije”, najvišom ocjenom ocjenjujući upravo Andreinu pjesmu.

 
“Montevizija” će biti održana 9. februara u studiju RTCG, uz pet participanata. Andrea sa pjesmom “Ja sam ti san“ nastupa druga, i nakon dva kruga glasanja znaće se ide li u Izrael. 
 
Režiser Andreinog “minimalističkog, ali efektnog” nastupa biće Zoran Marković Zonjo, iz trupe “The Books of Knjige”, a haljina koju će nositi kreacija je dizajnera Lazara Ilića.