Mozaik

Koncert Magla benda za Dan zaljubljenih

by Teodora Čović, photo by Dejan Senić | 15:02:2019 | 12:34:58

Nekoliko stotina Barana uživalo je sinoć u koncertu “Magla Benda”. Hepening su organizovali povodom Dana zaljubljenih Opština i TO Bar.
 


Direktor TO Bar Emil Kukalj kazao je da je ovakav koncert bio potreban Baru.
 
“Smatrali smo da je zaista potrebno u gradu organizovati jedan ovakav koncert. U ovom periodu i nema toliko dešavanja, uz to je i nešto manji broj turista nego inače, tako da smo se odlučili da našim građanima, gostima, prijateljima priredimo jedan ovakav spektakl, koji će, nadamo se, na najbolji način obilježiti ovakav datum”, rekao je Kukalj.
 

Vladan Savić, pjevač “Magla benda” obećao je Baranima lijep provod, započevši koncert hitom “Samo se noćas pojavi”: “Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo večeras, baš za Dan zaljubljenih, ovde na Trgu. Ono što obećavamo je dobra žurka, puna emocija”.
 
Da su svoje obećanje ispunili, potvrdile su naše mlade sagovornice.
 

“Slavimo Dan zaljubljenih i mnogo nam je drago što smo ovdje”, kazala je Ana, a Kristina dodala da ne “slavi ovaj dan jer nema momka”, ali “provodi se sa drugaricama”. Milica je rekla kako je “divno što se grad angažovao da napravi neki koncert i za mlade i starije ljude, koji hoće da slave ljubav”.
 
Niz dobro posjećenih manifestacija TO Bar će, prema najavama, nastaviti organizovanjem manifestacija “Igra bez granica” , “Pohod u planine” i “Dani grožđa”.