Mozaik

Beauty and the Beasts sa pet pjesama na TVCG

by Željko Milović | 06:04:2019 | 15:38:53

Barsko-podgorički sastav “Beauty and the Beasts” sa vokalnom solistkinjom Teom Šuftom predstavio se u specijalizovanoj emisiji TVCG “Obrati pažnju”, namijenjenoj mladim bendovima.

Oni su za potrebe ove emisije snimili pet kompozicija “Paid My Dues” (Anastacia), “Bez promene” (Negativ), ”Crno i belo” (Kaliopi), “Don't Let Go” (En Vogue) i, shodno propozicijama emisije, jednu obradu tradicionala – izbor je pao na rock verziju pjesme “Poljem se vija”.


Osim Šufte, u grupi su i gitarista Duško Srzentić, basista Boris Oštir i bubnjar Luka Nikolić, jedini iz Podgorice.

“Nastali smo u Baru 2015. godine kao neki akustični trio, a nakon nekog  vremena počeli smo da nastupamo i u drugim gradovima – Podgorici, Kotoru, Budvi, Cetinju, Nikšiću, na Lušticama, a od skoro smo postali ‘pravi’ bend. U ovom sastavu sviramo duže od godinu. Izvodimo standardni pop-rock repertoar, ali i današnju, moderniju muziku, pratimo trendove. Trudimo se da uvijek donesemo nešto novo i da budemo urbani, pošto smo svi mladi i ‘slušamo svašta’. Sviramo i po kafićima, ali i privatne zabave i ‘modernije’ svadbe. Ovo predstavljanje na TVCG nam puno znači, i nadamo se da ćemo se idući put predstaviti autorskom pjesmom, radimo na tome”, rekla je za Bar Info Tea Šufta, pjevačica benda “Beauty and the Beasts”.