Sport

Radonjić najbolji na Luštica Bayu

| 15:08:2017 | 10:26:13

Baranin Goran Gašo Radonjić bio je najbolji u muškoj konkurenciji u golfu na Luštica Вау vježbalištu, na takmičenju tokom kojeg se za titulu nadmetalo više od 30 golfera. Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom kompanije UNA Montenegro i Turističke organizacije Tivat.
 
Nekoliko dana prije toga, na sedmom tradicionalniom turniru “Kamen, krš i maslina” u Hercegovini, primio je specijalnu plaketu – zahvalnicu za doprinos razvoju i promociji Golf kluba “Posušje”.
 
Podsjetimo, krajem 2016. na svečanom otvaranju turnira “Montenegro Open 2016” u Sarajevu, predstavnici GK “Sarajevo” uručilu su Goranu Radonjiću plaketu u znak zahvalnosti za promociju golfa u regionu, što je prva plaketa koju je dodijelio GK “Sarajevo” u svojoj istoriji.

 
Goran Gašo Radonjić je jedan od osnivača Golf kluba “Knjaginja Milica”, ne samo u rodnom Baru poznat kao strastven golfer, koji se godinama takmiči na brojnim turnirima širom bivše Jugoslavije.
 
Kao član GK “Sarajevo” od 2011. god, jedini je golfer sa ovih prostora koji je učestvovao na svakom “BH Mastersu”. Upoznao je mnoge golfere iz Crne Gore sa golf terenima u Sarajevu i Posušju, i omogućio da se golferi iz ove dvije države upoznaju i druze.
 
Radonjić je prvi amaterski prvak Crne Gore u golfu, i najtrofejniji golfer u muškoj konkurenciji u državi.