Sport

Sportski uspjesi doo ViK na Radničkim igrama

by Vjera Knežević Vučićević | 18:12:2017 | 12:58:03

Izuzetno uspješna poslovna godina za Vodovod i kanalizaciju doo Bar obogaćena je i sportskim uspjesima  radnika ostvarenih na takmičenju regionalnog nivoa na kome su učestvovali predstavnici preko 30 preduzeća.
 
Naime, na nedavno održanim Radničkim igrama Vrnjačka Banja 2017, radnici DOO Vodovod i kanalizacija ostvarili su odlične rezultate.
 
“Njihovim nastupom je pokazano da poslovni idu ruku pod ruku sa sportskim uspjesima, čime je je Doo Vodovod i kanalizacija kao moderna kompanija, stalo rame uz rame sa vodećim regionalnim kompanijama” - navode iz menadžmenta Vodovoda.
 
Direktor Zoran Pajović primio je jutros radnike svog kolektiva koji su ostvarili ove značajne rezultate ističući da je izuzetno zadovoljan i ponosan na ekipu koja je predstavljala preduzeće, a samim tim i naš grad, čime je nastavljen pozitivan trend osvajanja najsjajnijih odličja.
 
“Čvrstog smo stanovišta da su najznačajniji kapaciteti ove firme vrijedni i primjerni radnici, pa shodno tome treba ulagati u ljude na sve načine jer takvo ulaganje nikad nije trošak, već investicija za budućnost” - istakao je Pajović.
 
Ekipa od trinaest učesnika predvođena, kada je riječ o radničkim igrama, iskusnim “borcima” Adnanom Perazićem i Željkom Milićem, osvojila je zlato u konkurenciji muškog basketa, zlato u konkurenciji odbojke i srebro u disciplini vuča konopca.
 
“Ono što je najvažnije, pored osvojenih odličja, jeste timski duh, kao i primjerno ponašanje u reprezentovanju Doo Vodovod i kanalizacija i grada Bara” - zaključio je prvi čovjek barskog Vodovoda.