Sport

Baranin među najboljim sportistima Tivta

by Željko Milović | 21:01:2018 | 14:36:33

U prisustvu brojnih sportista i sportskih radnika u hotelu “Franca” je održana svečanost dodjele nagrada najboljim sportistima Tivta za 2017. godinu, u organizaciji Radio Tivta i Sekcije sportskih novinara te opštine. Među nagrađenima, u kategoriji “Posebna priznanja”, je i Baranin Goran Gašo Radonjić, prvak Crne Gore u golfu, član Golf kluba “Knjaginja Milica” iz Tivta.
 
Radonjić je prošle godine, drugi put zaredom, osvojio naslov državnog prvaka u golfu, a pobjednik je ili visoko plasiran, na više regionalnih turnira. Njegov klupski kolega Risto Lučić je pobijedio na Balkan Openu 2017. u Turskoj. Radonjić i Lučić predvodili su ekipu Tivta, koja je na Međunarodnom kupu gradova u Žablju, krajem septembra 2017, osvojila prvo mjesto.
 

“U sportu, a i u životu, najteže je trajati. Mnogo je lakše trenutno pobijediti, imati uspjeha, bljesnuti. Kad trajete znači da vrijedite. Ne samo vama nego i drugima. Ova akcija Radio Tivta i Sekcije sportskih novinara organizuje se po 22. put. i veoma smo ponosni na nju. Prošla godina donijela je dosta radosti za tivatske sportiste. Otuda i nešto više pehara na ovom stolu. Svaka čast sportistima. Njima dubok naklon za rezultate. Ali, duboko sam ubjeđen da tivatski sport na svojim ramenima drže entuzijasti, volonteri koji ulažu silno energiju i svoje vrijeme. I svoj ugled. Ponekad čak i svoja sredstva” – rekao je na svečanosti Dragan Popadić, direktor Radio Tivta.