Sport

Otpočeo All star spektakl, Vučević bio dio Skill Challengea

by Željko Milović | 17:02:2019 | 10:57:14

Košarkaški NBA All Star spektakl počeo je noćas takmičenjem “Taco Bell Skill Challenge”, u kome je učešće uzeo i as iz Bara Nikola Vučević.
 
Osim njega, u “Taco Bell Skill Challengeu” učestvovali su Luka Dončić, Trae Young, Nikola Jokić, Jayson Tatum, De'Aaron Fox, Kyle Kuzma i Mike Conley. Naš košarkaš je izgubio u vještinama od srpskog košarkaša Nikole Jokića, nakon njegove odlučujuće trojke.  
 

Nikola Vučević, ključni igrač “Orlando Magica” je prvi crnogorski košarkaš koji će igrati na All-star utakmici, večeras, u dva sata iza ponoći, na meču najvećih zvijezda NBA lige. On je dio tima koga je birao Janis Adetokumbo.
 
“All-star je poseban događaj i vjerovatno neću biti potpuno svjestan šta se događa sve dok ne izađem na teren i provedem vrijeme sa svim tim fenomenalnim igračima. Ponosan sam što sam u tom društvu”, rekao je Vučević.
 

U organizaciji Opštine Bar i Sportsko-rekreativnog centra Bar na billboardima u Baru nalazi se lik Nikole Vučevića, u čast ovog meča.
 
“Velika je čast, ja sam prvi igrač iz Crne Gore na All star meču. Mi smo tako mala zemlja, imamo samo 650.000 stanovnika. Šansa da predstavljam moju zemlju i da moje ljude učinim ponosnim je ogromna čast. Posebno zbog djece. Znam da ih ima mnogo koji se ugledaju na mene. Vidio sam mnogo poruka od ljudi iz Crne Gore, a u mom gradu su postavili bilbord sa mojom slikom. Sve mi to mnogo znači”, kazao je Vučević.